SEO

Al vanaf de startpakketten zijn alle websites die wij opleveren volledig geoptimaliseerd voor SEO (Search Engine Optimalisatie).

Fast

Al onze servers draaien op supersnelle SSD schijven, zodat uw website altijd bliksemsnel presteert.

Easy

Wij leveren een WordPress interface die zowel voor uw bezoekers maar ook voor uzelf erg makkelijk is in gebruik.

Safe

Al onze websites worden 24/7 up-to-date gehouden tegen virussen en hackers. Alle websitedata wordt 100% bewaard op Europese servers (BeNeLux).

Op zoek naar een zichtbare website?

Waarom wil jij een nieuwe website?

Die vraag is belangrijk. Want achter élke goeie website zit een lijnrechte strategie.

Mooie kleren maken de man, maar mooie prenten maken zomaar niet de website…

Het internet is vandaag een erg complex landschap, waar je door de bomen vaak het bos niet meer ziet.

Wij gidsen jou doorheen het kluwen van sociale media, internet, computers, clouds, smartphones en -pads, de virtuele en AR-wereld,  slimme koffiezetapparaten en zoveel meer…

Net als een piloot, bekijken wij de relatie tussen al deze internet-dingen samen met jou hoog vanuit de lucht.
Vanuit de lucht kunnen we veel sneller de koers uitzetten naar jouw doel. Het doel dat je met jouw website wil bereiken.

“Al vliegend” komen we samen tot de essentie van jouw probleem: hoe haal ik meer “leads” uit het complexe internet? Want met meer leads bereik je meer klanten. En uit meer klanten haal je meer omzet. En welke rol speelt mijn website hierin?

Meer leads = meer klanten!

Eenmaal terug op de grond is het voor jou duidelijk geworden dat een goeie website deel uitmaakt van een strakke strategie. Wij helpen jou met het opzetten van jouw strategie.

laptop en smartphone die de website van Peter Macken weergeven
laptop en smartphone die de website van Via Agrippa weergeven
laptop en smartphone die de website van Building Arts weergeven
laptop en smartphone die de website van FAA Air Academy weergeven
laptop en smartphone die de website van Frontier Infrastructure weergeven

Wij denken met je mee!

Je zit met een vraag, maar je weet niet hoe ze te stellen?
Heb je een probleem, maar je kan het niet goed verwoorden?

Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Wij vertalen jouw vraag en/of probleem rechtstreeks in een werkbaar en efficiënt concept.

Hoe pak je dat aan?

Klik hieronder op de knop “Maak een afspraak” en vertel ons waarmee wij jou kunnen helpen.

Wat klanten over ons vertellen

Voor ons Sales-team was ik op zoek naar een car-wrap voor een bestelwagen, die in één oogopslag de specifieke eigenschappen van ons PERI product moest kunnen communiceren, meteen al bij het oprijden van een bouwwerf. Een pasklaar ontwerp had ik nog niet. Axel heeft met al het aangeleverde materiaal een perfect 3D ontwerp gemaakt en op de bus gewrapt.

Toen ik het druk had met de opstart van m’n bedrijf vond ik het een grote uitdaging om helemaal uit het niets een volledige huisstijl en website op te zetten. Maar Axel snapte meteen waar ik naar op zoek was, en begeleidde mij in de volledige ontwikkeling van een visuele identiteit bijhorende website waarin ik mij helemaal kan vinden.

Voor de Space Training Academy had ik al een logo, maar ik was op zoek naar een ontwerp voor een mooie pin die kandidaat-astronauten kunnen opspelden na het afronden van hun space training. Axel dook voor mij in de archieven en is er in geslaagd om een ontwerp te maken dat zowel aansluit bij m’n bestaande logo en dat ook zeer herkenbaar is geworden als ruimtevaart-pin.

Lang geleden vroeg ik aan Axel om een logo te maken voor Axces. Naast het logo hebben wij een hele huisstijl ontworpen die er tot op heden, bijna 10 jaar later, nog altijd fris en hedendaags uit ziet. Dat vind ik een knappe prestatie!